BeFree

Wees vrij

 

Be Free betekent letterlijk ‘wees vrij’. Wij hebben die naam natuurlijk niet voor niets. Met onze vertaalservice willen wij namelijk een bijdrage leveren in de vrijheid rondom communiceren, handelen en ontwikkelen.

Lezen, praten, schrijven, voelen: allemaal vormen van communicatie die ervoor zorgen dat we in contact komen met de ander. Dat we informatie kunnen uitwisselen en gevoelens delen. Een mens is pas echt vrij, als hij dat allemaal kan doen. Maar wat als taal goede communicatie in de weg staat? In een wereld met duizenden verschillende talen, kunnen we onmogelijk alle talen beheersen. Daar komt Be Free om de hoek kijken. Met onze vertalingen willen wij klanten helpen te communiceren, te handelen en zich te ontwikkelen. Een goede vertaling tilt uw boodschap als het ware over de taalbarrière heen en opent deuren die anders misschien wel gesloten blijven.

 

 

Een team met een passie

 

Passie voor taal zin in ons bloed. Passie voor een goede vertaling zelfs nog meer. Ons hart gaat sneller kloppen als wij met onze vertalingen verschillende culturen met elkaar verbinden. Met precies de juiste toon brengen we uw boodschap over op uw doelgroep. Die boodschap kan commercieel zijn, informatief of juist technisch. Het is net wat nodig is. Bij elke vertaling geldt dat wij altijd tot op de punt nauwkeurig uw boodschap weten over te brengen, inclusief het gevoel.

 

 

Een betrouwbare vertaalpartner

 

Ons team verzorgt kwalitatief hoogwaardige vertalingen van en naar vrijwel elke taal. Wij werken alleen maar met native vertalers. Daardoor zijn wij in staat vertalingen te maken met gevoel voor nuance en gebruiken. Wij denken met u mee om uw vertaling goed, voordelig en binnen de afgesproken deadline te realiseren. Hierbij staan kwaliteit, geheimhouding en flexibiliteit centraal. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

 

Klanten verder helpen

 

Met onze vertalingen helpen we klanten. Verbinden wij mensen en ideeën met elkaar. Met onze vertalingen bereikt u uw doelgroep. Zie ons als een hulpmiddel om te communiceren, handelen en ontwikkelen.